Wat we doen

Wat we doen? Van eenmalige workshops tot een totaaltraject met begeleiding van A tot Z, en alles wat daartussen zit. In overleg stemmen we af wat passend is voor jouw organisatie.

Wij houden binnen dit traject uiteraard rekening met de maatregelen van de overheid. Het merendeel van onze programma’s hebben we nu ook online vormgegeven. Informeer naar de mogelijkheden.


Workshop Gespreksstarter D&I

In deze open workshop van een dagdeel oefen je in een veilige setting met het leiden van een gesprek over Diversiteit & Inclusie, met toepassing van onze tool ‘De Gespreksstarter’. Na een korte uitleg ga je als deelnemer zelf aan de slag met het leiden van een gesprek. Zo ervaar je direct hoe zo’n gesprek kan gaan, en doe je ervaring op als gespreksleider.
Verder lezen

Diversity Bootcamp

Wat betekent diversiteit voor jou en je collega’s? Hoe belangrijk is dit voor de organisatie? Een tweedaagse training voor meer draagvlak.
Verder lezen

Open Training Diversiteit

Wat betekent diversiteit voor jou? Hoe kun je zelf met kleine stappen een bijdrage leveren? In deze open training ga je een hele dag aan de slag met deze thema’s.
Verder lezen

Brag Workshop

Stop met zelfonderschatting en maak je prestaties zichtbaar. Met deze workshop voor niet-dominante groepen dragen we van binnenuit bij aan meer gendergelijkheid en empowerment. 
Verder lezen

Focusgroepen

Je wilt bij een doelgroep waar je nog niet mee bekend bent je plannen testen. Wij verzamelen de juiste mensen en denken waar nodig met je mee.
Verder lezen

Post-It Sessies

Het draagvlak is er. Maar hoe zorg je dat er ook daadwerkelijk verandering plaatsvindt? In deze strategische sessies ontwikkel je concrete acties.
Verder lezen

Het “Ik durf het bijna niet te vragen” uurtje

Gesprekken rond het thema diversiteit lopen soms hoog op, waardoor je sommige vragen misschien niet (meer) durft te te stellen. In een veilige setting behandelen we gewone en ongewone vragen over het thema diversiteit.
Verder lezen

Close the gap

Een opleidings-programma marketing, programmering en strategie voor starters die zich ondervertegenwoordigd voelen binnen de culturele sector en gemakkelijker willen aansluiten zonder hun identiteit kwijt te raken.
Verder lezen

Maatwerk

Een op maat gemaakt traject of eenmalig aanschuiven bij een klankbordgroep? We denken graag met je mee wat op dit moment goed bij jouw bedrijf past.
Verder lezen

Blinde Vlek Scan

Sommige oplossingen kun je zelf niet zien, omdat je er te dicht bovenop zit. Met onze frisse blik scannen we je organisatie en adresseren de meest urgente zaken.
Verder lezen