Over ons

De Cultuurshifters is een initiatief van Kim Tawjoeram (Dynamic Arts) en organisatiecoach Shayne McCreadie in samenwerking met een breder netwerk van coaches en strategen die op verschillende momenten worden ingevlogen. Een groot deel van onze trainingen zijn ontwikkeld samen met creatief strateeg Hannah van der Rest.

vlnr: Kim Tawjoeram, Shayne McCreadie, Hannah vd Rest

Wij zijn ervaren in het ontwikkelen van (marketing)strategie, workshops, trainingen, concepten & programmering.

Bij elkaar opgeteld hebben we ruim 30 werkervaring in de culturele sector, zowel individueel als samen zijn we zeer begaan met diversiteit op de werkvloer, zowel wat betreft cultuur en kleur, maar ook seksuele diversiteit, gendergelijkheid en toegankelijkheid voor mensen met een lichamelijke beperking, ieder van ons heeft intern ook een verandering doorgemaakt en bovendien ervaren wat niet werkt. De workshops zijn gebaseerd op onze eigen ervaringen en op basis van input van ons team.

Dit traject is ontstaan vanuit de motivatie om onze krachten en kennis te bundelen en in te spelen op een grote behoefte aan tastbare verandering in Nederland en dan met name in de culturele sector. Onze werkwijze is speels en een afwisseling tussen hart, hoofd en lichaam.

Opdrachtgevers